Stagiair Marketing & Insights

Solliciteer nu

Stagiair(e) Marketing Insights

Bij M2|OC zijn we op zoek naar een Stagiair(e) Marketing Insights om ons team te komen versterken.

Full-time · Amsterdam

Over M2|OC

Bij M2|OC staan we voor een volledig geïntegreerde aanpak voor media, performance en e-commerce. We geloven in het realiseren van duurzame groei. Waar korte termijn resultaat hand in hand gaat met lange termijn merkgroei.

Met meer dan 75 specialisten op het gebied van onder meer strategie, data & tech, AV, (digital) out-of-home, social media - en programmatic advertising, SEA, affiliate marketing en e-commerce werken we voor ruim 50 klanten, waaronder: Unibet, Maxxium (Jägermeister), Bosch Siemens (BSH), Nintendo, Dutch Filmworks, Blokker, KiKa en Walibi.  

Over de rol

Heb jij interesse in de laatste ontwikkelingen in de mediawereld en vind je het leuk om met data te werken? Lijkt het je leuk om analyses te maken op basis van mediacampagnes? Ben je analytisch ingesteld en kan je goed overweg met Excel en Powerpoint?

Dan zijn we bij M2|OC per februari 2024 op zoek naar jou als versterking voor ons Research & Insights-team.

Je ondersteunt het Research & Insights-team bij het maken van mediarapportages, concurrentieanalyses en campagne evaluaties. Je denkt na over de juiste mediastrategie voor onze klanten en baseert dit op een breed aantal tools waar we mee werken. Als stagiaire in ons team werk je samen met diverse communicatie-consultants, strategen en research & insights consultants op diverse klanten.

Over jou

Je bent een proactieve, enthousiaste en leergierige student met interesse in media en marketing. Je bevindt je in de afrondende fase van een HBO of WO-opleiding met richting Media, Commerciële Economie, Communicatie of Marketing. Je bent voor minimaal 5 maanden beschikbaar en kunt 32-40 uur per week meewerken in ons team. Je bent een harde werker én houdt van gezelligheid. 

Ons aanbod

Je krijgt een leerzame stage binnen een razendsnel groeiende organisatie met een unieke propositie en oog voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

• Een stagevergoeding van €500,- (o.b.v. 40 uur)

• Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je stageperiode

• Veel ruimte voor eigen inbreng

• Een moderne -open- organisatie

• Gezellige collega’s (en feestjes)

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Stagiair(e) Marketing Insights? Dan horen we graag van je!